Агропорт ЗАХІД ЛЬВІВ 2018

03.04.2018 — 11:37

АГРОПОРТ – це один з найбільших заходів аграрної галузі в Східній Європі. З 2018 року Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT проходить в трьох містах та охоплює інтереси індивідуально західних, південних та східних агровиробників. Місцем його проведення вже традиційно є термінали, виставкові площі і аеродромні перони аеропортів Львова, Херсона та Харкова.
До участі в Агропорті у Львові буде запрошено фермерів та господарів з Львівської, Волинської, Рівенської, Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької, а також с інших регіонів України.

 


У 2018 році особлива увага буде приділятись проблемам адаптації сільського господарства до умов зміни клімату: підвищення продуктивності в умовах змін та перехід на безпечні і точні технології. Також спеціально до 5-ої річниці форуму в Україні буде запущено новий проект – Українське Трипілля. Формат проекту передбачає демонстраційні покази в полях Західної, Східної та Південної України, а перший етап пройде саме на Львівщині в третій день заходу (21 квітня).

Stoller Ukraine - являється постійним учаником серії заходів АГРОПОРТ і Львів не є виключенням і оголошує про проведення семінару на чолі з докторо Робертом Шортеллом, який дасть семінар західним аграріям на тему "Управління стресом рослин на ранніх етапах розвитку шляхом регулювання гормонального балансу". Семінар відбудеться у другий день виставки 20 квітня у конференц залі №3.

Чекаємо на Вас!

 

Підпишіться на розсилку і будьте в курсі останніх новин!