Приріст Вашого врожаю ще до посіву

31.07.2019 — 12:13

Приріст врожаю ще до посіву!

Потрапляючи у несприятливі умови ґрунту, насіння витрачає усі власні ресурси на захист. Передпосівна обробка дозволяє нам допомогти насінню, даючи йому захист, поштовх, їжу та корисну флору навколо. Така допомога буде помітна, як на початку, так і наприкінці росту рослини.

Закладений генетично в насінині потенціал врожайності втрачається з кожним стресом. Саме тому передпосівна обробка здатна захищати і зберігати цей потенціал якомога довше.

Врожайність = Генетичний потенціал - Втрати

Праймінг (передпосівна обробка) – це інструмент збереження максимального генетичного потенціалу, що полягає у обробці посівного матеріалу нутрієнтами та біологічно активними речовинами.

Явище праймінгу виникло ще в стародавніх Греції та Римі, коли було помічено, що «мертве» насіння можна пробудити, якщо замочити його у воді. Роки йшли і розвиток сільського господарства був стрімким. Вже сьогодні, говорячи про передпосівну обробку ми розуміємо, що її можна здійснювати за допомогою різних агентів: інокулянтів, осмотично активних речовин, нутрієнтів, фітогормонів, тощо.

Праймінг покращує:

  • Ріст
  • Живлення
  • Стійкість
  • Врожайність

Ми у Stoller маємо рішення для передпосівної обробки:

Bioforge – хімічний праймінг антистресантом

Stimulate – фітогормональний праймінг

Fast Start – праймінг нутрієнтами

Rootella* – біологічний праймінг ендомікоризою

Не варто забувати, що піклуватися про зерно ми маємо ще до його посіву в ґрунт, так як початок вегетації є найуразливішим періодом. Саме в цей час зростає потреба у додатковій увазі та обробці наших культур. Тож не варто нехтувати цим інструментом впливу на ваші культури. Варто його використовувати і розвивати та не забувати, що врожайність формується у зерні!

Захисти свій посівний матеріал і чекай на надврожай!

*продукт компанії Groundwork BioAg.

 

Підпишіться на розсилку і будьте в курсі останніх новин!