Вічна пам'ять, Джеррі Столлер.

25.06.2019 — 14:32

Ми вшановуємо життя та спадщину засновника компанії, Джеррі Столлера, який пішов із життя 19 червня 2019 року. Джеррі Столлер залишиться в нашій пам’яті як підприємець та революційний новатор в галузі фізіології рослин, живлення та гормональних методологій. Він присвятив своє життя пошукам методів, які допомагають вирощувати найкращу продукцію.

Починаючи з дитинства на фермі та до моменту навчання на агрономічному факультеті Корнельського університету та Університету штату Іллінойс, він завжди був натхненний та захоплений концепціями продуктивності та якості, які необхідні для отримання високих результатів. У 1970 році, Джеррі заснував Stoller USA, як компанію, що може допомогти фермерам досягти кращих результатів у вирощуванні сільськогосподарських культур. Революційний підхід, отриманий в результаті проведених досліджень, передбачав збереження здорового стану культур, шляхом керування гормональними рівнями рослин та мікроелементами протягом всього циклу росту рослин, зберігаючи оптимальний гормональний баланс. Завдяки цьому процесу досягається максимальна експресія генів, в результаті чого, більш здорові рослини краще протистоятимуть стресу за будь-яких умов. Джеррі вдалось здійснити революцію в галузі сільського господарства, надавши можливість людям з усіх верств суспільства краще забезпечувати свої сім’ї. Захоплення Джеррі у стимулюванні розвитку здорових культур у всьому світі призвела до міжнародного розвитку його компанії. На сьогоднішній день в Stoller Group працює більше 1000 людей та її продукція і послуги надаються в більш ніж 60 країнах. Пан Столлер обіймав посаду Голови Ради директорів корпорації Stoller USA та корпорації Stoller Group. Stoller Group та її дочірні компанії по всьому світу продовжуватимуть справу Джеррі.

Пан Столлер створив Stoller Foundation (Фонд Столлер) у 2006. Stoller Foundation створює сприятливі умови та прискорює розвиток некомерційних компаній, які орієнтовані на євангелізм та волонтерство. Бачення Джеррі стосовно Stoller Foundation полягало в необхідності каталізатора для пошуку «ловців людей» з метою виконання Великої місії Христа. Джеррі вважав, що призначення Stoller Foundation не лише в поширенні хороших програм або місій, а скоріше у тому, щоб «виростити та виховати покоління віруючих, які не бояться забруднити свої руки слугуючи іншим та Царству Божому».

Джеррі запам’ятається тим, що присвятив своє життя з метою бути корисним людству, шляхом своїх намагань допомогти світу зрозуміти «мову рослин», яка і нині допомагає забезпечувати продуктами харчування людей в усьому світі, та його бажання допомагати іншим за допомогою спадщини, яку він лишив Stoller Foundation.

Дякуємо, Джеррі!

 

 

 

Підпишіться на розсилку і будьте в курсі останніх новин!